succemorsan.blogg.se

Ryck upp dig!

Kategori: Allmänt, Psykisk ohälsa

Är något som jag har fått höra ett ex antal gånger dom senaste dagarna.. "Alla har dåliga dagar", "Det har nog bara varit lite mycket för dig på slutet.."
 
Jag vill säga STOPP där! Absolut, alla kan ha sämre dagar och ha en stressig tillvaro. Men jag skulle betala vad som helst för att få byta psyke med någon, bara för en dag, och se hur en "frisk" människa upplever en "dålig dag". Bara så jag kan få en jämförelse liksom om hur man upplever dessa dåliga dagar.. Så jag vet vad som skiljer mitt sätt att tänka mot någon annans..
"Försök bita ihop".. Här vill jag bara säga HÅLL KÄFTEN! För det första, du bestämmer inte när jag ska få bryta ihop eller fortsätta krypa framåt. Sakta men säkert. För det är så det känns, jag kryper för att försöka hålla mig vid någorlunda vett och sans. Jag drunknar och kämpar med att hålla näsan över vattenytan.
 
För nu är jag inne i en period där jag mår något så fruktansvärt dåligt och jag vet inte varför... Det är det värsta, att inte veta varför man mår dåligt. Jag blir apatisk och har ingen ork till något, jag tvingar mig att göra alla vardagliga måsten för att hålla uppe min fasad som en fungerande människa. Men inombords äts jag upp av min svidande ångest som ligger som en sten över bröstet och gör det svårt att andas.
 
Detta är mitt glamorösa liv som bipolär..